Permanent

Ønsker du at få lavet en permanentbehandling i dit hår?

En permanentbehandling kan gøre meget for din personlige udstråling. Drømmer du om fornyelse eller en drastisk forandring, Så skal du netop benytte permanent hos KONNÉ studio. Vi tilbyder permanent i Roskilde, hvor vi kan lave en masse forskellige og ikke mindst unikke permanentresultater.

Vi har meget erfaring med permanentbehandling, hvilket gør os til det oplagte sted at få permanentet dit hår. Vi går op i kvalitetsløsninger, hvorfor vi anvender luksuriøse produkter og erfarne frisører, der kan hjælpe dig med en opfriskende permanent.

Få lavet permanent i dit hår i vores salon, og få et smukt resultat.

HVAD ER PERMANENT?

Permanente krøller er en behandling af håret, hvor du ved hjælp af varme eller kemikalier får krøller i håret, der er permanente. Det vil sige, at krøllerne ikke går ud med tiden, men skal ”vokse ud”. Når ordet permanente krøller bliver nævnt, vil mange måske associere det med den lidt puddel-lignende frisure, som havde stor popularitet i 80’erne og 90’erne. De permanente krøllers popularitet holder stadig ved, men i dag er det som regel lidt mere afdæmpede permanente krøller, som er de mest populære.