Derfor skal du vælge KONNÉ STUDIO

– Som frisører ser vi os aldrig lært, vi stræber altid efter at udvikle os.
– En af vores spidskompetencer, er, at se lige præcist dét der klæder den individuelle kunde.
– Vi har stor succes blandt andet inden for brudehår, vi ser det som et af vores ”legerum” vi elsker at kunne få frie hænder og skabe et kunstværk.
– Herrearbejde finder vi også stor glæde i og gør en ære i at perfektionere vores kunnen herunder.

– Generelt når kunden lader osvære kreativ med få begrænsninger, føler vi os udfoldet i vores tillærte færdigheder.

Om KONNÉ

Salonen
Salonen er vores daglige værksted, hvor vi får lov til at udfolde vores kreativitet. Det er derfor vigtigt for os, at salonen har en hyggelig atmosfære, hvor alle kan føle sig afslappet og godt tilpas. Vi bestræber os på, at dét at gå til frisøren ikke skal være noget ”du bare skal have overstået” – tværtimod, skal det føles som en god og mindeværdig oplevelse. Af samme årsag, sætter vi altid god tid af til vores behandling – sådan mener vi, at det bedste resultat samt oplevelse opnås.

Kvalitet
For os er kvalitet alfa og omega. Vores kunder er unikke og inspirerer os på hver deres måde. Vi er aldrig blege for at komme med bud på, hvordan vi kan fremhæve det bedste i dig. For os er god kvalitet, at din klipning ikke kun ser godt ud, når du forlader salonen, det skal også være nemt at have med at gøre derhjemme. Vores filosofi er at arbejde med hårets struktur.

Vision
For os er det at være frisør en konstant rejse. Vi bliver inspireret til at udvikle os. Vores største nævner er og bliver, at vi i højere grad har gjort vores arbejde som en del af min hobby.
Faget er altid i bevægelse og vi tror på man altid kan forbedre sit håndværk, samt måden at se sin kunde på. Vi mener, at man aldrig bliver færdig med at udvikle sig, derfor videreuddanner vi os kontinuerligt. Uanset om du behøver en retning af pandehåret eller en makeover, så gør vi det ypperste for at bringe det bedste frem i dig. Vores succes er din succes.

Det er vores passion at sørge for du føler dig taget hånd om og i centrum, fra det øjeblik du træder ind af døren. Du er altid velkommen til at kigge ind hvis du har spørgsmål, brug for vejledning eller en snak om hvad vi kan gøre for dig.

konnestudio team

Tenna – Ejer og Frisør
Mathilde – Frisør
Sofie – Elev