Olaplex hårkur

Olaplex er enestående inden for frisørbranchen, og den giver dig ganske enkelt mulighed for at reparere dit skadede hår, således det fremstår sundt og glansfuldt igen.

En Olaplex behandling kan ikke sammenlignes med de almindelige hårkure og kurbehandlinger. Tværtimod. Når du får lavet en Olaplex behandling på salonen, vil du opleve, hvordan den genskaber hårets strukturer og tilføre dit hår nyt liv og glans.

Hos KONNÉ studio kan du både få lavet en Olaplex behandling i forbindelse med en refleksbehandling, afblegning, farvning, balayage, klipning eller som en behandling i sig selv. Brug os som din Olaplex frisør i Roskilde, uanset om det er i forbindelse med andre behandlinger eller ej.

Bestil tid allerede nu i vores salon, og få en skøn behandling udover det sædvanlige, af en erfaren frisør.

HVAD ER OLAPLEX?

Olaplex er en molekylebehandling, som genopbygger håret, således at det får et sundt og naturligt look igen. En Olaplex behandling indeholder hverken olier eller silikone, og du skal derfor ikke bekymre dig for at døje med fedtet hår efterfølgende. Med en Olaplex behandling i Roskilde hos os, giver vi dig mulighed for at mærke og se forskellen, når molekylebehandlingen udøver sin magi i dit hår.

I alt sin enkelthed går produktet ind og regenererer svovl- og saltbindingerne i hårets struktur med op til 99%, hvilket efterlader svovlbroerne endnu stærkere end før. Oftes bliver en Olaplex behandling brugt under og efter en kemisk behandling, men den kan også anvendes i naturligt hår uden farve, striber og afblegning.