Balayage

Leder du efter en frisør, der tilbyder Balayage i Roskilde? Hos KONNÉ studio, kan vi lave en unik balayage. Vores salon er placeret centralt i Roskilde i Ringstedgade, hvor vi kan give dig et helt nyt look med en flot balayage.

Har du allerede benyttet dig af balayage tidligere, men trænger den til en opfriskning, kan vi også hjælpe dig. Vores kompetencer står klar til at hjælpe dig, når du vil have en kvalitetsbehandling, hvor servicen er i top. Vi gør meget ud af, at du skal føle dig godt tilpas i vores salon. Vi tager derfor imod dig med et smil, hvor vi sammen gennemgår, hvad det er for et look, du ønsker med en balayage.

Book tid i vores salon til en balayage i særklasse.

HVAD ER BALAYAGE?

Du har helt sikkert hørt udtrykket flere gange, men er ikke helt sikker på, hvad balayage indebærer. Når du vælger at få en balayage, er der tale om en helt særlige farveteknik, der anvendes.

Balayage er en farveteknik, hvor der benyttes frihåndsteknink til at placere highlights i håret. Derudover er det en teknik, hvor reflekserne ikke blive placeret systematisk. Det er lidt mere tilfældigt, hvor det er frisørens kreativitet, der afgør, hvordan reflekserne bliver placeret.

Du får et resultat, der minder lidt om et strandlook, hvor solens stråler har lysnet håret de forskellige steder. Du får mere markerede highlights, som kan skabe mere kontrast i dit hår.