Babylights reflekser

Overvejer du at få lavet babylights reflekser i dit hår? Hos KONNÉ studio kan vi lave babylights i Roskilde til dig, der sætter pris på rigtig god kvalitet.

Babylights reflekser kan være med til at give dit hår et helt nyt look, samt et meget naturligt spil i håret, og det kan være med til at give dig en flot og elegant udstråling.

Vi tilbyder babylights i Roskilde i vores salon i Ringstedgade. Her bliver du taget godt imod, hvor du kan nyde en lækker behandling i vores rolige og varme lokaler. Vi sørger for lidt koldt og varmt til ganen, imens vi skaber en unik farveforvandling af dit hår med babylights reflekser.

Få lavet babylights reflekser i dit hår i vores salon, og få et smukt resultat.

HVAD ER REFLEKSER ?

Går du stadig i overvejelsesprocessen om, hvad det er for en teknik, du skal have farvet dit hår med, kan babylights være et rigtig godt valg. Babylights er en særlig farveteknik, hvor du får helt fine hightlights i dit hår. Reflekserne vil være helt små, men ligge meget tæt, hvilket giver et meget naturligt look. Ønsker du et meget lyst hår, kan denne behandling være ideel for dig.

Med denne unikke farveteknik kan vi give noget raffineret og spændende til dit hår. Du vil få et mere naturligt spil, da du får en flerdimensionel hårfarve.