Derfor skal du vælge KONNÉ STUDIO

– Som frisør ser jeg mig aldrig lært, jeg stræber altid efter at udvikle mig.
– En af mine spidskompetencer, er, at se lige præcist dét der klæder den individuelle kunde.
– Jeg har stor succes blandt andet inden for brudehår, jeg ser det som et af mine ”legerum” jeg elsker at kunne få frie hænder og skabe et kunstværk.
– Herrearbejde finder jeg også stor glæde i og gør en ære i at perfektionere min kunnen herunder.

– Generelt når kunden lader mig være kreativ med få begrænsninger, føler jeg mig udfoldet i mine tillærte færdigheder.

Om KONNÉ

Salonen
Salonen er mit daglige værksted, hvor jeg får lov til at udfolde min kreativitet. Det er derfor vigtigt for mig, at salonen har en hyggelig atmosfære, hvor alle kan føle sig afslappet og godt tilpas. Jeg bestræber mig på, at dét at gå til frisøren ikke skal være noget ”du bare skal have overstået” – tværtimod, skal det føles som en god og mindeværdig oplevelse. Af samme årsag, sætter jeg altid god tid af til mine behandling – sådan mener jeg, at det bedste resultat samt oplevelse opnås.

Kvalitet
For mig er Kvalitet alfa og omega. Mine kunder er unikke og inspirerer mig på hver deres måde. Jeg er aldrig bleg for at komme med bud på, hvordan jeg kan fremhæve det bedste i dig. For mig er god kvalitet, at din klipning ikke kun ser godt ud, når du forlader salonen, det skal også være nemt at have med at gøre derhjemme. Min filosofi er at arbejde med hårets struktur.

Vision
For mig er det at være frisør en konstant rejse. Jeg bliver inspireret til at udvikle mig. Min største nævner er og bliver, at jeg i højere grad har gjort mit arbejde som en del af min hobby.
Faget er altid i bevægelse og jeg tror på man altid kan forbedre sit håndværk, samt måden at se sin kunde på. Jeg mener, at man aldrig bliver færdig med at udvikle sig, derfor videreuddanner jeg mig kontinuerligt. Uanset om du behøver en retning af pandehåret eller en makeover, så gør jeg det ypperste for at bringe det bedste frem i dig. Min succes er din succes.

Det er min passion at sørge for du føler dig taget hånd om og i centrum, fra det øjeblik du træder ind af døren. Du er altid velkommen til at kigge ind hvis du har spørgsmål, brug for vejledning eller en snak om hvad jeg kan gøre for dig.

Tenna Krogh Nielsen

Tenna Krogh